GROUP A is een Rotterdamse studio voor architectuur, interieur en stedenbouw dat staat voor een open, plezierige en professionele samenwerking. Binnen de breedte van een project nemen we de verantwoordelijkheid voor onze eigen rol, we onderzoeken, prikkelen en we lokken reacties uit. We overzien het geheel, zoomen in op de details en we nemen de gebruiker als startpunt. In nauwe verbinding met alle betrokkenen realiseren we zo slimme en karaktervolle oplossingen op kleine en grote schaal.

Het bureau, opgericht in 1996, wordt geleid door Adam Visser, Folkert van Hagen en Maarten van Bremen, en werkt met een team van 30 ontwerpers en 5 stafmedewerkers. Onze lichte en open kantoorruimte, gevestigd in het Keilepand in het M4H-gebied , hebben we zelf ontworpen en verbouwd.

In de afgelopen jaren is ons werkveld verschoven van de ‘oude economie’, naar meer open vraagstukken vanuit een dynamischer vorm van opdrachtgeverschap. Dit zorgt voor een divers en complex werkveld en vraagt om een open houding van alle stakeholders. GROUP A gelooft in de kracht van een groep met de juiste chemie. In een proces van openheid, betrokkenheid en ambitie komen de meest waardevolle projecten tot stand.

Kortom GROUP A is een bureau dat graag zijn horizon verbreedt.
 

   

Group A
Keilestraat 9F
3029 BP Rotterdam
T: +31 (0)10 244 01 93
E: mail@groupa.nl
www.groupa.nl