PROVADA 2020
PROVADA 2020 wordt gehouden op 3, 4 & 5 november 2020 in RAI Amsterdam. De deuren zijn dagelijks geopend van 10.00-19.00 uur. Iedere dag om 9.30 uur in de centrale hal vindt het Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws onder leiding van de hoofdredacteur Servaas van der Laan plaats.

Transformatieplein
Het Transformatieplein bevindt zich in Hal 11 - Stand 11. Op het plein zijn diverse architectenbureaus vertegenwoordigd die hun ideeën en visies delen over gebouwen, gebieden en steden. We zorgen dagelijks voor een gevarieerd programma met onder meer:

 • Pitches over kansrijke projecten in Amsterdam en Overijssel
 • funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2020
  Winnaar 2019: Lars van Engelen, projectdirecteur Snippe Projecten > lees meer

  funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2020

  Ook dit jaar reikt Vastgoedmarkt de Young Talent Award uit. De jury nodigt organisaties uit hun grootste vastgoedtalent te nomineren voor de Funda in business / Vastgoedmarkt Young Talent Award 2020.

  Kandidaten moeten over tenminste vijf jaar werkervaring beschikken in het vastgoed. De winnaar ontvangt naast een award een opleidingscheque ter beschikking gesteld door de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Sinds 2014 reikt de ASRE een waardecheque uit aan de winnaar van deze Talent Award om zo bij te dragen aan het verder uitbouwen van zijn of haar carrière.

  Meer informatie over Vastgoedmarkt Young Talent Award 2020
  of uw kandidaat gelijk nomineren?