Mei architects and planners is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedebouwkundige strategieen en innovatieve nieuwbouw concepten.

Het bureau werd in 2003 opgericht door architect Robert Winkel en is gevestigd in Rotterdam. De aanpak van Mei kenmerkt zich door nieuwsgierigheid en een open vizier, gecombineerd met rijke technische kennis, lef en hoge mate van creativiteit. Mei is daarnaast in het bijzonder geïnteresseerd in de gebruiker van de projecten. Veelal dienen de gebouwen als katalysator voor een wijk en dragen ze bij aan het ontstaan van hechte communities.

Mei is bekend van herbestemmingsprojecten zoals het Kaaspakhuis Gouda en het Jobsveem en Fenix I in Rotterdam. Bovendien wordt Mei internationaal geprezen voor aansprekende nieuwbouwprojecten en stedenbouwkundige masterplannen, zoals de Schiecentrale 4B en het nieuwe McDonald’s paviljoen aan de Coolsingel in Rotterdam. Het werk van Mei is veelvuldig gepubliceerd en bekroond.

 

Fenix 2019 Schiecentrale
   

Mei architects and planners
Schiehavenkade 150
3024 EZ Rotterdam
T: +31 (0)10 425 2222
E info@mei-arch.eu
E Pers en Media - pr@mei-arch.eu
mei-arch.eu/